Herenhuis te koop in Gelderland - Prinses Beatrixstraat 23, Eck en Wiel

Herenhuis in Gelderland
€ 525.000
883 m² perceel
425 m² wonen
3 kamers

Herenhuis in Gelderland!

In het kleine centrum van Eck en Wiel, aan een rustig en gewilde woonstraat gelegen vrijstaande BEDRIJFSWONING met grote schuur (167m2) en voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto’s. Het betreft een kluswoning uit 1860 met nog veel authentieke details, die uitermate geschikt is voor diverse doeleinden midden in het centrum van Eck en Wiel. Het geheel ligt op een perceel van 883m2.

De locatie
Het pittoreske dorp Eck en Wiel ligt in de gemeente Buren, midden in de Betuwe en deels aan de rivier de “Nederrijn”. Door de vele fruittelers in deze omgeving is het voorjaar een gewild seizoen voor mooie fiets- en wandeltochten in deze omgeving. Er is tevens voldoende gelegenheid voor recreëren bij de Jachthaven en recreatiepark Eiland van Maurik.
De bedrijfswoning is op loopafstand gelegen van een basisschool, bakkerij, supermarkt en het dorpshuis. Tevens is er een bushalte aanwezig en ligt de uitvalsweg A15 op 10 autominuten afstand.

De bedrijfswoning met winkelruimte (1703m2)
Indeling:
Hal met trapopgang naar boven, meterkast, doorgang naar de woonkamer (45m2) met serre v.v. grote raampartij en openslaande deuren. Ruimte voor de keuken v.v. keukenblok met opstapje naar de werkkamer (27m2), ruime kelder vanuit de keuken te bereiken. Vanuit de hal is de woonkamer/winkel (77m2) aan de voorzijde ook te bereiken met doorgang naar eetruimte, toilet en deur naar de tuin.
Verdieping:
Middels trap te bereiken verdieping die geheel naar eigen wens is in te delen. Het dak is niet geïsoleerd en bestaat uit houten gordingen.

De schuur:
De schuur (167m2) met mansarde dak v.v. golfplaten welke recent gelegd zijn, is opgetrokken uit schoonmetselwerk, gedeeltelijk gestukt, met betonnen vloer, 2 grote garagedeuren (hoogte 2.30m) en 2 loopdeuren. De schuur is opgedeeld in garage, stal en berging. Er is elektra en water aanwezig. De schuur is momenteel in gebruik als opslag.

De bestemming:
Volgens het vigerend bestemmingsplan (Kernen Buren) is het object bestemd als detailhandel met dubbelbestemming waarde archeologie 3 en cultuurhistorie. Gebiedsaanduiding: WRO-zone, wijzigingsgebied 5.

Eventuele mogelijkheden:
- Wonen met kantoor
- Wonen met detailhandel
- Bestemming omzetten naar 2 woningen
- Andere bestemmingsmogelijkheden zijn bespreekbaar met de gemeente

Benieuwd wat voor u de mogelijkheden zijn bij dit object? Neem contact op met onze makelaar.

Inhoud: 1703 m3 (bedrijfswoning incl. winkelruimte)
Woonoppervlakte: 425m2
Perceelsoppervlakte: 883m2

Vraagprijs € 525.000 k.k.
Aanvaarding in overleg

Kenmerken


Overdracht
Prijscode Vraagprijs
Vraagprijs € 525.000,00
Prijstype k.k.
Datum opdracht 2023-02-02
Aanvaarding In overleg
Status Beschikbaar

Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlak wonen 425
Bruto inhoud m3 1703
Oppervlakte externe bergruimten 167
Perceel oppervlakte 883

Bouw
Type dak Dwarskap
Dakbedekking Pannen

Indeling
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 1

Locatie
Ligging Aan rustige weg
Dichtbij openbaar vervoer
Dichtbij school
Dichtbij snelweg
In centrum

Woning
Type woonhuis Vrijstaand
Soort woonhuis Herenhuis
Bouwjaar 1860